Abstrakt Konst av Cathrine Öberg>
Hem     Blogg    Adresser    Telefonnummer    Registrering    Sidkarta    Om Sportbarer

Sportbarer i Västerås

Det finns just nu flera olika sportbarer i Västerås. Senaste sportbar att öppna var OLearys som invigdes i västerås i mellandagarna.

 

Allstar sportbar i Västerås (sportbar/restaurang)

Allstar, the Fabulous Sportsbar, ligger på Stora Gatan i varuhuset punkt ner mot Skrapan och är en sportbar med modern inredning.

-"Vi bjuder på det mesta av det bästa. Tro oss, Västerås blir aldrig hetare än så här. En smaskig middag eller bara gott barhäng – vi har allt på menyn. TV-skärmarna levererar idrott big-time för alla smaker – alla dagar och heta kvällar. Ställ dig på startlinjen"

Allstar sportbar i Västerås

Pitchers i Västerås (sportbar/restaurang)

Pitchers ligger på Torgatan, i Västerås dock mer känt som Sigmatorget, och är en sportbar med stil och inredning efter en engelsk pub.

-"På Pitchers i Västerås visar vi sport på storbild hela tiden. Kom ensam, ta med dig hela kompisgänget eller alla dina arbetskamrater för en trevlig stund hos oss i sportens tecken"

Pitchers i Västerås

World of beer Västerås (sportbar/restaurang)

World of beer, som är en kombinead ölbar och sportbar, ligger på stora gatan i centrala Västerås.

-"På World of Beer gillar vi även mat och serverar bland annat klassisk hamburgare. Vi har också en rad smårätter. Vi gillar att bjuda på aktiviteter och har bland annat ölprovningar, After Works, grillkvällar och visar fotbollsmatcher flera kvällar i veckan. "

World of bear Västerås

Olearys Västerås (sportbar/restaurang)

Den 29 december 2014 slog portarna upp till OLearys på Stora Torget i Västerås!  Detta är det tredje försöket OLearys gör med att öppna en sportbar i Västerås och den här gången är det en rejäl satsning. Det blir en av de största O´Learys i Sverige med 1000 m2 på två våningsplan.

 - "Det är så kul att vara med och utveckla Västerås nöjesliv, resturangen kommer inte bara bli en av de största O´Learys i världen, utan även en av de modernaste. Läktaren i mitten löper längs båda våningarna och rymmer 100 personer, det blir en live-arena mitt i Västerås. När vi visar landskamper kommer 900 personer få plats här."

Olearys sportbar i Västerås
 

 

2015-01-04 18:07:11

500 Kr bonus hos Lendify
Läs mer om hur du kan få värvarbonus hos Lendify
www.lendify.se
Fotbollsresor till London
Vi har biljetter till fotboll i London, Liverpool och Manchester.
www.londontickets.se
Relaterat

Sportresor
Souvenirer

Om Sportbarer

Sportbarer.eu är en samlingsplats där vi jobbar med att lägga in samtliga svenska sportbarer samt andra platser som kan vara intressant för den sportintresserade.

Sportbarer drivs av Tobias Barkskog

Följ Sportbarer