London Tickets
Hem     Blogg    Adresser    Telefonnummer    Registrering    Sidkarta    Om Sportbarer

Sportbarer i Västerås

Sportbarer

Pitchers Pub

Sportbaren Pitchers i Västerås hittar oss på Torggatan 4 på Sigmatorget. Kom in och prova drycker ur vårt stora sortiment. För närvarande har vi 169 olika whiskysorter, 13 olika fatöl och 101 flasköl av alla möjliga karaktärer och mycket god mat.

The Sportsbar Västerås

Hos oss på The Sportsbar får du uppleva sport, äta mat lagad från grunden och dricka till bra priser. I våra ljusa och fräscha lokaler har vi inte mindre än 18 tv-skärmar och dessutom en alldeles egen läktare med storbild, där man kan sitta cirka 80 personer i 3 nivåer.

World of Beer i Västerås

Sportbaren World of Beer i Västerås är kanske inte stans flottaste bar. Men ett ställe som har många kvalitéer – och ölsorter!

Sportresor

London Tickets

Vi förmedlar biljetter till fotboll i London samt fotbollsresor där biljett och hotell ingår. De lags hemmamatcher som vi har biljetter till är Arsenal, Chelsea, Charlton, Fulham, Millwall, QPR, Crystal Palace, Tottenham, Leyton orient och West Ham i London samt Manchester United och Liverpool.

Saknar du något Sportbarer?

Vi jobbar på att få in alla Sportbarer i Västerås på webbplatsen men tyvärr saknas det en del. Vill du hjälpa till att fylla ut sidan tar vi gärna emot tips på Sportbarer via vårt registreringsformulär

Sportbarer i närliggande kommuner

500 Kr bonus hos Lendify
Läs mer om hur du kan få värvarbonus hos Lendify
www.lendify.se
Fotbollsresor till London
Vi har biljetter till fotboll i London, Liverpool och Manchester.
www.londontickets.se
Relaterat

Sportresor
Souvenirer

Om Sportbarer

Sportbarer.eu är en samlingsplats där vi jobbar med att lägga in samtliga svenska sportbarer samt andra platser som kan vara intressant för den sportintresserade.

Sportbarer drivs av Tobias Barkskog

Följ Sportbarer