Abstrakt Konst av Cathrine Öberg>
Hem     Blogg    Adresser    Telefonnummer    Registrering    Sidkarta    Om Sportbarer

World of Beer i Västerås

På en av Västerås mest krogtäta platser, fast lite undangömt, ligger World of Beer. Allt från typsnittet på ställets logga till väggarnas färger bär en tydlig touch av nya århundradet.

WOB ligger, trots sina stora fönster lite anonymt till. Men letar man sig in i lokalen är det väl värt besväret, åtminstone om man gillar god öl. Här kan man välja och vraka mellan olika sorters öl. Dricka en härlig Irländsk Stout, smaka skotska ale, testa belgiska och amerikanska varianter med finurliga etiketter och massor av annat. Oftast till humana priser.

Här finns söt öl, här finns mörk öl, här finns porter och helt vanlig Spendrups på fat. Har du ett genuint ölintresse kan du säkert hitta några exklusiva godbitar, annars är det bara att fråga i baren eller chansa. Du lär inte bli besviken. Den här baren är inget cocktailparadis, nej den moderna atmosfären på stället går väl ihop med utbudet av öl.

En cocktail är visserligen inte särskilt dyr, men är och andra sidan riktig god. Men är det en smakupplevelse man är efter så gör man bäst i att ge sig på någon av WOB´s öldrinkar. Ställets faciliteter är bland de fräschaste i stan, och inredningen modern. Musiken är en blandning av pop, jazz, blues och soft rock. Allt från Beatles till Justin Timberlake. Utöver detta erbjuds även ett brett sportutbud i sexton skärmar smakfullt utspridda över hela lokalen.
Webbplats för World of Beer i Västerås
World of Beer i Västerås
Stora gatan 26
72212 Västerås
021-147008
info@worldofbeer.se
World of Beer i Västerås

Närliggande

Sportbarer
Pitchers Pub
The Sportsbar Västerås
World of Beer i Västerås
Sportresor
London Tickets
500 Kr bonus hos Lendify
Läs mer om hur du kan få värvarbonus hos Lendify
www.lendify.se
Fotbollsresor till London
Vi har biljetter till fotboll i London, Liverpool och Manchester.
www.londontickets.se
Relaterat

Sportresor
Souvenirer

Om Sportbarer

Sportbarer.eu är en samlingsplats där vi jobbar med att lägga in samtliga svenska sportbarer samt andra platser som kan vara intressant för den sportintresserade.

Sportbarer drivs av Tobias Barkskog

Följ Sportbarer